Voor luchthaven-, VIP- en groepsvervoer gaat u naar Taxi Het Loo in Apeldoorn

Maar dat is niet alles. Naast het luchthaven, VIP- en groepsvervoer biedt Taxi Het Loo in Apeldoorn u de mogelijkheid op rekening te rijden. Veel van onze vaste, veelal zakelijke, klanten maken hier al jaren gebruik van. Handig en overzichtelijk. Geen gedoe, maar altijd een taxi paraat. Lees hieronder meer over ons luchthaven, VIP- en groepsvervoer, en over op rekening rijden.

Groepsvervoer


Met een groep de stad in? Of moet u samen naar een belangrijke bespreking? Met het groepsvervoer van Taxi Het Loo uit Apeldoorn bent u verzekerd van een comfortabele rit. Onze groepswagens zijn goed uitgerust en dat geldt ook voor u als u aankomt op uw bestemming. Wij brengen u en uw gezelschap naar alle bestemmingen binnen Nederland en daarbuiten (Europa). 

Op rekening


Zoals wij aangaven kunt u ook op rekening rijden bij Taxi Het Loo in Apeldoorn. Vooral onze zakelijke klanten maken hier gebruik van, maar voor de particulier is deze service ook zeer geschikt. U krijgt iedere maand een overzichtelijke factuur waar al uw ritten op staan gespecificeerd. Handig en efficiënt. Net als wij eigenlijk.

VIP-vervoer


Heeft u een belangrijke afspraak waar u in stijl naartoe wilt worden gebracht? Of wilt u gewoon genieten van een wat specialer vervoerswijze? Bij Taxi Het Loo bieden wij VIP-vervoer van hoogwaardige kwaliteit. U wordt in een luxe auto met tal van extra’s rondgereden. 

Luchthavenvervoer


Op een stressloze manier naar het vliegveld? Stap in bij een taxi van Taxi Het Loo uit Apeldoorn en wij zorgen dat u zonder zorgen uw vliegtuig haalt. Of dit nu een luchthaven in Nederland of een ander Europees land betreft. Maak een afspraak en wij staan er. Dag en nacht. U kunt ook gebruikmaken van het groepsvervoer van onze taxiservice als u met meer bent. Laat het ons wel even weten.